Klanten over Sponsit

Sponsit levert al meer dan 10 jaar online software voor kleine en grote verenigingen & stichtingen.

Over Sponsit niets dan lof

Wij vinden Sponsit een erg prettig programma. Het heeft weinig stappen nodig om gegevens in te voeren en je kunt het helemaal naar eigen inzicht inrichten. Bovendien is het niet duur. Normaal ben ik erg kritisch, maar over Sponsit ben ik louter positief en heb ik niets dan lof.

Sandra Paans
Voorzitter Businessclub Kozakken Boys

Sponsit voorziet in onze behoefte

Sponsit voorziet in de behoefte die wij als Sponsorcommissie bij AVV Swift hadden: één systeem waar alles wordt bijgehouden. Vooral de actielijst, het inzien van sponsorgegevens en het facturatiesysteem zijn erg handig en makkelijk in gebruik.

Ron Kanbier
Sponsorcommissie AVV Swift

Er was behoefte aan structuur

Na jaren van administreren in diverse Excel bestanden was het tijd voor structuur. Met Sponsit hebben wij deze behoefte ingevuld. Alle personen binnen de PR commissie kunnen eenvoudig de gewenste informatie inzien en de sponsorgegevens beheren.

Dennis Burnet,
PR & Communicatie sv Eerbeekse Boys

Eenvoudig & Intuïtief

Wij vinden de Sponsit tool super handig. Naar ons idee is de tool enerzijds eenvoudig en intuïtief genoeg om fijn en snel mee te werken en anderzijds uitgebreid genoeg zodat we de tool kunnen inrichten op basis van onze eigen specifieke wensen.

Edwin Heijnen
UGHV

Zeer gebruiksvriendelijk

Wat is het toch heerlijk als een programma doet wat je verwacht dat het zal doen! Wat mij betreft is Sponsit net zo gebruiksvriendelijk als Apple of een Audi.

Rick van Midde
Tennisvereniging Rijnhuyse

Een pracht programma

Sinds 2014 maakt het U.S.C. gebruik van het Platina-pakket van Sponsit. Een pracht programma!

Roel Schrauwen
Utrechtsch Studenten Corps

Sponsit proberen? Maak een account aan.

Je kunt Sponsit 30 dagen uitproberen. Het account is 30 dagen vrijblijvend te gebruiken en wordt hierna automatisch verwijderd.

Maak een account aan
Screenshot van het dashboard

Alle sponsorinformatie centraal opgeslagen

Bij IJsselmeervogels hadden we dringend behoefte aan een goede ordening van de bestaande sponsorinformatie en wilden we bijvoorbeeld de gesprekken met (potentiële) beter inzichtelijk maken. Het is handig dat de informatie centraal is opgeslagen.

Arend Beekhuis
sponsorcommissie IJsselmeervogels

Sponsit is een prachtig programma

Wij gebruiken Sponsit vanaf 2012. Een prachtig programma om de gegevens, geldstromen, factureren, brieven e.d. vast te leggen. Ze hebben een dynamische team dat bezig is met vernieuwing en mogelijkheden, maar wat ook heel belangrijk is, men luistert naar de gebruiker.

Jos Boon
Vice Voorzitter Reuvers Mannenkoor

Wij zijn zeer tevreden

Voor de gebruikers is het een nuttig beheersinstrument: een gebruiksvriendelijke database gekoppeld aan een gestructureerd overzicht laat toe dat je op ieder ogenblik een stand van zaken krijgt. Wij zijn zeer tevreden over het aanbod!

Johny Vanspauwen
KEWS Schoonbeek-Beverst, België

Geen onnodige toeters en bellen

Sponsit is onze springplank naar een succesvol sponsorbeleid binnen onze voetbalvereniging Ulftse Boys. Zelden zo’n gebruiksvriendelijk programma als Sponsit gezien; wat nodig is staat er in en, nog belangrijker, geen onnodige toeters en bellen.

Maarten Robben
Sponsorcommissie v.v. Ulftse Boys

Ook het versturen van facturen is eenvoudig

FC Assen gebruikt Sponsit om alle gegevens van sponsoren in 1 systeem vast te kunnen leggen. Eenvoud, overzicht en gemak kenmerken Sponsit. Naast beheer van sponsoren is ook het versturen van facturen eenvoudig. Wij zijn een zeer tevreden gebruiker.

Ronald van der Veen
Sponsorcommissie FC Assen

Sponsit is een uitstekend hulpmiddel

Sponsors binnenhalen en behouden is hard werken. Sponsit is daarbij een uitstekend hulpmiddel, het ondersteunt het gehele proces van eerste contact t/m factuur. Met Sponsit gaan we als team open en doelgericht met sponsoring om.

Team Sponsoring
SV Kampong Hockey

Wat een verademing

MZC’11 werkt ook met Sponsit. Wat een verademing dat er een systeem is dat voor jou denkt, en je er op attent maakt dat er een actie moet worden ondernomen. Super blij dat we de keuze hebben gemaakt om met Sponsit te gaan werken.

Janine Heijboer
Commerciële zaken MZC’11

Overdrachten verlopen eenvoudig

Wij zochten naar een goede registratie van onze sponsorafspraken en facturatiemogelijkheden. Sponsit helpt ons daar al jaren bij. Overdrachten binnen de sponsorcommissie verlopen tegenwoordig ook eenvoudig.

Ferdi van Ginneken
vv Hoeven

Goed overzicht in de sponsorcontracten

Sponsit is een gebruiksvriendelijk pakket dat een goed overzicht geeft van de verschillende sponsorcontracten. En het versturen van facturen en het bijhouden van taken is erg handig. Kortom, een prettig pakket die de sponsorcommissie ondersteunt.

Conrad van Esch
Sponsorcommissie CSV Jong Holland

Borgt onze continuïteit

Sponsit geeft ons inzage in de sponsorinformatie. Het programma geeft een totaal beeld en het borgt onze continuïteit. De extrapolatie voor de komende jaren geven in ieder geval een beeld waar en wanneer acties moeten worden ontplooit.

Ramon Olaria
Commerciële zaken vv WHC

Meer inzicht in alle sponsordeals

We hebben alle sponsorinformatie nu in één systeem, hebben meer inzicht in alle lopende sponsordeals en het zorgt ervoor dat de facturering veel makkelijker en sneller gaat. We kunnen Sponsit dan ook voor andere voetbalclubs aanraden!

Erik Luijben
Sponsorzaken SV Zevenhoven

Direct en snel verwerken

SV Valkenswaard ziet in Sponsit een juiste partner voor haar sponsorbeleid, door het bieden van een juist digitaal systeem met ondersteuning om alle zaken direct en snel te kunnen waarnemen en te verwerken.

Eric Doddema
Secretaris SV Valkenswaard

Een prettig en compleet pakket

De sponsorinformatie is nu centraal toegankelijk voor zowel Penningmeester als Sponsorcommissie en de informatie blijft altijd voorhanden voor haar opvolgers. Wat SV Houten betreft is Sponsit een prettig en compleet pakket om mee te werken.

Gert Wildvank
Voorzitter sponsorcommissie

Voor onze club een verademing

HVV Tubantia heeft jaren haar sponsors in Excel bijgehouden en de facturen in Word opgemaakt en verstuurd via Outlook of per post. Na lang zoeken naar een goede oplossing zijn we bij Sponsit uitgekomen. Voor onze club een verademing om mee te werken! Super!

Hans Hagedoorn
Sponsorzaken HVV Tubantia

Al onze sponsorzaken zijn nu goed georganiseerd

Met Sponsit hebben wij al onze sponsorzaken goed georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat we geen informatie meer verliezen en het overdragen straks een fluitje van een cent is. Ik kan het alle sponsorcommissies aanraden.

Marco Janssen
vv RKHBS

Inzicht in de sponsoring voor de komende jaren

Sponsit is voor FVC een belangrijk instrument om een overzicht te hebben van onze sponsoren maar ook om de sponsoren op een makkelijke manier te factureren. Het geeft mij als penningmeester een inzicht in de sponsoring voor de komende jaren.

Willem Ringia
Penningmeester FVC

Zien waar iedereen mee bezig is

Sponsit zorgt voor een prima, digitaal beheer van alle sponsorovereenkomsten, taken, acties en leads waarmee wij ons bezighouden. Er bestaat geen overbodige overdracht meer binnen de club indien vrijwilligers stoppen.

Alex Koopman
Sponsorcommissielid WSV Apeldoorn

Heel fijn om mee te werken

Het programma Sponsit is heel fijn om mee te werken, het is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Alle handelingen, van contact aanmaken, sponsordeals invoeren tot facturen maken en versturen zijn in logische en eenvoudige stappen uit te voeren.

Martha Roos
Sponsorcommissie CVV Zwervers