Help

Hoe richt ik mijn sponsorsoorten/pakketten in?

In Sponsit geef je aan elke deal een “Sponsorsoort” mee waardoor je kunt zien welke verschillende soorten sponsors je hebt. In principe heeft elke deal één soort met één of meerdere tegenprestaties en een sponsorbedrag. Je kunt in Sponsit de sponsorsoorten vooraf inrichten waardoor het toevoegen van sponsordeals een stuk gemakkelijker en sneller gaat. Dit doe je op de volgende manier:

  1. Ga naar het contact waar je een sponsordeal wilt toevoegen en klik daar onder het tabblad sponsordeals op de knop “Deal toevoegen”
  2. Voer de looptijd in en klik vervolgens op “Soort kiezen”. Er opent nu een pop-up.
  3. Kies bovenaan de pop-up voor “Nieuwe soort toevoegen” en geef de naam op van de soort die je wilt toevoegen (bijv. Bordsponsor”)
  4. Heb je een standaard sponsorbedrag hiervoor met bijbehorende standaard tegenprestaties die je sponsor krijgt? Klik dan op het vinkboxje “Heeft standaard invulling”.
  5. Je kunt nu het standaard sponsorbedrag aangeven en de bijbehorende tegenprestaties toevoegen. Als je dan op opslaan klikt dan wordt de soort inclusief bedrag en tegenprestaties direct in jouw sponsordeal toegevoegd en wordt deze ook voor volgende deals opgeslagen.

Als je later nog iets in de sponsorsoorten wilt wijzigen dan kun je dit onder de instellingen doen. Daar heb je ook de mogelijkheid om nieuwe sponsorsoorten toe te voegen of te verwijderen.