Screenshot van het nieuwe dashboard

Sponsit versie 3

Geschreven op vrijdag 14 oktober 2022

Afgelopen 2 jaar hebben we gewerkt aan een volledig nieuwe versie van Sponsit. Ons uitgangspunt hierbij was dat het gebruik van Sponsit vertrouwd aan moest blijven voelen. Naast diverse functionele verbeteringen en het nog gebruiksvriendelijker maken van Sponsit, hebben wij deze versie zo opgezet dat toekomstige updates sneller kunnen worden doorgevoerd.

Wat is er zoal veranderd?

 • Aparte tegenprestatiepagina
  Op de nieuwe tegenprestatie pagina geven we je direct inzicht in alle tegenprestaties van je sponsordeals. Hiermee maken we het afhandelen van de afspraken een stuk overzichtelijker.
 • Inzicht in de verdeling van sponsors per soort
  Op de sponsordeals pagina kun je per unieke combinatie van sponsorsoorten het aantal en het totaalbedrag van de sponsordeals zien. Dit geeft je inzicht in welke sponsorsoorten zorgen voor de meeste sponsorinkomsten.
 • Filteren op customvelden
  Vanaf nu is het mogelijk om bij de contacten- en sponsordeals lijsten te filteren op customvelden en deze ook te tonen in de lijst.
 • Zelf gegevens kiezen in export
  Kies zelf welke gegevens je uit Sponsit exporteert naar een Excel bestand door onze nieuwe exportfunctie.
 • Verbeterde sponsordeal invoerpagina
  Het invoeren van sponsordeals is verbeterd. Tegenprestaties en in natura sponsoring is nu één set gegevens die gelden voor alle jaren en je kunt nog steeds sponsorbedragen per jaar invullen.
 • Navigeren tussen contactdossiers
  Ga nu nog sneller door je contacten heen met de volgende en vorige knoppen. Zo hoef je niet elke keer terug naar de lijst.
 • Meerdere BTW tarieven op één factuur
  Het BTW percentage staat nu op de factuurregels. Hierdoor is het mogelijk facturen te maken met verschillende BTW percentages.
 • Two-factor authentication
  Om de veiligheid van je account te verhogen is het mogelijk om two-factor authentication in te stellen.
 • Werving statussen aanmaken
  Als je veel bedrijven aan het benaderen bent dan kan het handig zijn om aparte "pijplijn" statussen in te richten. Je kunt nu onder Instellingen 3 statussen inrichten t.b.v. de werving van nieuwe sponsors.

Is Sponsit klaar?

Een nieuwe versie betekent niet dat we klaar zijn. Juist niet! We zien dit als het startpunt om het systeem verder te ontwikkelen. We hebben hier zelf al ideëen over maar horen ook graag jullie gedachten. Dus, heb je een goed idee of loop je ergens tegenaan, laat het ons weten via info@sponsit.nl